0
caes
La cistella està buida

MAGMA LA DOBLE CARA Tràiler #4

MAGMA LA DOBLE CARA Tràiler #4

MAGMA LA DOBLE CARA

DOCUMENTAL

MAGMA LA DOBLE CARA és un documental realitzat des de la mirada i la idea original dels fotoperiodistes David Melero i Jordi Costa amb el pilot de dron Carles Rabadà.

L’edició del vídeo i l’etalonatge ha anat a càrrec de Marc Obiols de Obisual Media

Aquí podeu veure el tràiler;

COM VA SER

Durant els sis viatges que van fer a l’illa de La Palma, a les Canàries, van anar recollint el testimoni que narra de primera mà la catàstrofe natural de l’erupció del volcà Tajogaite, més conegut com a “Cumbre Vieja“.

Durant aquests viatges van gravar imatges en format vídeo amb càmera de terra i amb dron des de l’aire. Així van poder seguir l’evolució de les colades que baixaven des del volcà fins al mar. Des de l’inici i fins al final dels 85 dies que va durar l’episodi van anar recollint el testimoni de les persones residents de l’illa en format entrevista.

Les imatges èpiques del magma, la cendra i el fum contrasten amb les veus de qui ho han patit des del primer dia.

Amb una durada de 35 minuts, MAGMA LA DOBLE CARA preten sacsejar la consciència de l’espectador, donar-li un espai de reflexió davant la meravella que correspon l’enorme poder de la natura i sobretot la tasca de donar veu als oblidats.

 

L’estrena del documental és el dissabte 03 de desembre de 2022 a les 20h al Centre Excrusionsita de Molins de Rei. Amb ENTRADA LLIURE.AQUÍ PODEU TROBAR EL WEB DEL PROJECTE;


Aquesta és una captura de pantalla del timeline del projecte;

MAGMA Documental
ObisualMedia - Terra i Lluna
Anterior Concepte i creació de Obisual Media
Següent VIDEOCLIP El Trapella
Videoclip Saltamartí

Un comentari

Deixa el teu comentari