0
caes
La cistella està buida

Concepte i creació de Obisual Media

Concepte i creació de Obisual Media

Moltes vegades al llarg de la vida necessitem inspiració per crear un concepte, una idea. D’aquesta reflexió va néixer el logotip de la meva marca, Obisual Media.

Però, que significa “Obisual Media”?

Les paraules neixen de la fusió del meu primer cognom, Obiols, i el mot Audiovisual com a resultat Obisual. I Media és el complement perfecte per descriure els serveis multimèdia que ofereixo als clients.

Llavors, com va sorgir el logotip?

Sempre m’he sentit molt identificat a l’indret on visc, on sento, camino, descobreixo, interactuo… la Terra. La nostra mare Terra.

Al ser un somiador despert compulsiu, també m’he passat tota la vida mirant al cel, ja ho diuen que “els somiadors sempre estem mirant al cel”. I allà la tenim, la Lluna que en totes les seves fases sempre ens acompanya. La seva energia omple el buit fred de la nit amb la seva llum càlida provinent del sol.

Per cert, sóc un enamorat del cinema, dels videoclips, del videoart… en definitiva, dels audiovisuals.

Però a veure, quina història us estic explicat, oi?

Doncs cap al 2013 vaig sentir la necessitat de crear la meva marca amb logotip per identificar tots els vídeos que anava creant de forma professional. Vaig dissenyar diversos logotips sense gaire èxit. No em sentia inspirat. Moltes vegades l’autoexigència ens cega i volem ser massa bons amb nosaltres mateixos i això porta a la no creació. A la destrucció de la creativitat.

Passat un any i mig intentant crear el meu logotip vaig decidir deixar-ho córrer i acudir a un professional extern perquè em fes el disseny del meu logotip.

Vaig picar a la porta de l’artista Joan Benavente de T-Shits, un artisa local (de Martorell, la meva ciutat natal) i sempre he sigut del pensament de “suport your local”.

Li vaig explicar el que us he narrat al principi, la Terra i la Lluna i els audiovisuals. Li vaig explicar d’una forma profunda i emocional, com em surt sempre a l’explicar aquesta història.

Al cap d’uns dies vaig anar al seu estudi a veure el meu nou logotip. Vaig quedar al·lucinat, el molt cabró l’havia clavat a la primera. Em vaig enamorar.

Si mireu la imatge de portada, veureu que la tipografia del logo de Obisual Media és única i exclusiva, no existeix cap tipografia així. En Joan la va crear per mi.

També si observeu el símbol, la rodona blanca gran i la rodona petita vermella simbolitzen la Terra (rodona blanca) i la Lluna (rodona petita) i al mateix temps el molt cabró (en Joan Benavente) va crear la simbiosi amb els audiovisuals, concretament amb una càmera de vídeo. On la rodona blanca simbolitza l’objectiu d’una càmera i la rodona vermella és el REC d’estar gravant.

Un és pot sentir més orgullós del logotip de la seva marca?

ObisualMedia
Tornar als orígens
Anterior Meteorologia, entre passió i necessitat
Següent MAGMA LA DOBLE CARA Tràiler #4
MAGMA Documental

Deixa el teu comentari