0
caes
La cistella està buida

La meva història

Marc Obiols

“He arribat al món audiovisual per casualitat.
M’he donat l’oportunitat de ser lliure”

Marc Obiols

L’oportunitat de ser tu!

Hola, sóc en Marc Obiols. Realitzador Audiovisual.

La meva missió és ajudar a professionals, empreses i artistes a potenciar la seva marca gràcies a la creació audiovisual.

M’apassiona la meva feina, sóc un nen descobrint la seva primera joguina.

Heu vist el film de Interstellar? Vaig haver de veure-la tres cops per entendre que no som ningú. Tan sols els éssers més insignificants i amb els somnis més gegants de l’univers!

Ara ja l’he vist més de 15 vegades.

«Els somiadors sempre estem mirant al cel»

A Obisual Media porto tot el procés d’un projecte audiovisual, des del guió fins a l’entrega final, passant per la preproducció, el rodatge, l’edició, l’etalonatge…

T’has preguntat mai quants clients t’han buscat per les xarxes?

Ells et volen conèixer, saber qui ets i que fas. Volen profunditzar en la teva història i saber amb quins valors treballes.

Un  93%  de les compres es fan per les percepcions visuals que obté un client en veure’t.

Podria explicar-te que ja són més de 12 anys d’experiència en el sector audiovisual, que vaig estudiar el CFGS de Realització Audiovisual i espectacles en l’entorn Multimèdia, que em vaig llicenciar amb el carnet més alt de pilot de dron, que he guanyat diversos premis de fotografia, però aquest cop no ho faré… ups! Ja ho he tornat a fer…

I que sóc fotoperiodista!

ObisualMedia

Sobre mi

Qui és Marc Obiols?

Aquí veureu l’entrevista que em van fer a Ràdio Martorell, la meva ciutat natal, sobre l’experiència de ser padrí de 5é de primària a l’Escola José Echegaray en el programa CUEME (Cultura emprenedora a l’escola) i dels meus inicis com a realitzador audiovisual.
Entrevista
Reprodueix el vídeo quant a Entrevista

Passió

Proximitat

Creativitat

per cert, estimo la natura.