0
caes
La cistella està buida

ESPOTS PUBLICITARIS

Avantatges dels Spots Publicitaris

Si tens una empresa, has de donar a conèixer la teva marca.
Els clients

PER QUÈ RECOMANEM UTILITZAR ESPOTS PUBLICITARIS PER A LA TEVA EMPRESA?

Amplia la teva audiència

Els anuncis són eficaços per assolir una àmplia audiència a través de llocs web i xarxes socials. Arriben a persones de diverses edats, interessos i grups demogràfics. La seva emissió permet arribar a una audiència variada al llarg del dia.

Impacte visual

Els vídeos en línia destaquen amb imatges impactants, captant l'atenció i enfortint el reconeixement de la marca. Els espots publicitaris són eficaços per presentar productes i serveis de manera atractiva, generant interès en el públic objectiu.

Augment de la confiança

Els espots publicitaris en xarxes socials i en plataformes de publicitat en línia són percebuts com a més fiables, generant més confiança en la marca per part dels consumidors.

carta europea turisme sostenible
Reprodueix el vídeo quant a carta europea turisme sostenible

CARTA EUROPEA DE TURISME SOSTENIBLE AL PARC NATURAL DE L’ALT PIRINEU

Espumas flexibles
Reprodueix el vídeo quant a Espumas flexibles

obiform – espumas flexibles

infraestructura verda en entorn urba
Reprodueix el vídeo quant a infraestructura verda en entorn urba

INFRAESTRUCTURA VERDA EN L’ENTORN URBÀ

dia nena
Reprodueix el vídeo quant a dia nena

dia internacional de la nena

escola hoteleria pallars
Reprodueix el vídeo quant a escola hoteleria pallars

escola d’hoteleria del pallars

Avantatges dels Spots Publicitaris

Són versàtils, milloren la imatge de la teva marca i tenen un ampli abast

1. VERSATILITAT A CANALS

Els espots publicitaris són adaptables a diversos formats, com ara televisió, ràdio, vídeos en línia i xarxes socials, permetent arribar a audiències a través de diferents canals de comunicació.

2. Abast Global

Emesos en xarxes socials o anuncis en línia, els espots poden arribar a una àmplia audiència sense importar la ubicació geogràfica, ampliant així el seu abast de manera significativa.

3. Reforç de Memòria de Marca

Aquests anuncis són eficaços per enfortir la memòria de marca, ja que els espectadors i oients tendeixen a recordar la marca després de veure o escoltar l’anunci.

4. Millora d’imatge

Els espots ben produïts, amb un missatge clar, tenen el poder de millorar la imatge de la marca, contribuint a construir una reputació positiva.

5. Flexibilitat en Objectius

Són eines flexibles que es poden fer servir per a diversos propòsits, des d’augmentar les vendes fins a llançar nous productes o serveis, oferint així versatilitat en la consecució d’objectius de màrqueting.

Com funciona l'ESpot Publicitari?

Un espot publicitari és un anunci curt que veiem a les xarxes socials i trobem a internet. El seu objectiu és cridar la nostra atenció i convèncer-nos de fer alguna cosa, com ara comprar alguna cosa o provar un servei. En general, dura menys d’un minut i fa servir trucs perquè entenguem ràpidament el missatge.

S’emeten en diferents moments i programes, i també poden apuntar un tipus específic de persones. A internet, els veiem a pàgines web i xarxes socials, i es poden dirigir a un grup particular i mesurar si funcionen.

Resumint, els espots publicitaris són útils per captar la nostra atenció i persuadir-nos a fer alguna cosa específica. Ajuden a millorar la imatge d’una marca, augmentar les vendes i mantenir-nos informats sobre productes o empreses.

Quin tipus d'ESpot publicitari hem de crear?

Procés de creació i difusió d’un espot publicitari a la teva estratègia de Màrqueting.

Per començar a treballar en un espot, primer hem de:

1. Conéixer el nostre públic objectiu
2. Conèixer la nostra principal competència
3. Destacar el nostre caràcter o valor diferenciador
4. Creació del projecte audiovisual

creació d'espots publicitaris

 

Els espots publicitaris tenen la capacitat de fer emocionar moltes persones, transmetent un missatge que connecta. Aquests vídeos són aprofitats per empreses, per comercialitzar els seus productes o serveis. 

Per tant, és molt important tenir en compte certs punts per crear un espot publicitari atractiu i que assoleixi els objectius de l’empresa. Si no saps com dissenyar-ne un, aquest article t’explicarà i et brindarà consells perquè els teus espots siguin originals.

Resumint, els espots publicitaris són útils per captar la nostra atenció i persuadir-nos a fer alguna cosa específica. Ajuden a millorar la imatge d’una marca, augmentar les vendes i mantenir-nos informats sobre productes o empreses.

Creació del projecte audiovisual

Desenvolupar un guió

A ObisualMedia, considerem fonamental estructurar cada detall de forma ordenada i precisa. Res no queda a l’atzar; tot està meticulosament planificat. Aquí, el temps és crucial. Hem d’incorporar tots els elements audiovisuals en un període definit, generalment no superior a un minut.

Dissenyar un storyboard

Des d’ObisualMedia, entenem la importància del storyboard. Aquest material gràfic és una narració visual que facilita la comprensió del desenvolupament de la història. No només beneficia l’equip de rodatge, sinó que és essencial per a l’etapa de postproducció.

Enregistrar les imatges necessàries

Com a part del procés de producció a ObisualMedia, coordinem el treball del càmera i dels actors. L’execució pot variar segons el pressupost disponible; ajustem les eines i el desplegament en funció de les necessitats específiques.

Editar el material i publicar-lo

Arribem a l’etapa crucial d’unir totes les peces a ObisualMedia. Aquí considero amb deteniment el so i les imatges, a més de seleccionar un to musical adequat. Aquest pas és clau per aconseguir un resultat final que ressoni amb el missatge que volem transmetre.

Consells per a espots publicitaris atractius

Hi ha diversos tipus d’espots publicitaris, des d’aquells que busquen persuadir els compradors fins als que narren històries emocionals per connectar amb l’audiència. És crucial tenir en compte aquests enfocaments en planificar, considerant els recursos necessaris per a la producció de l’espot. Per exemple, es requerirà talent escènic per a l’enregistrament i una plataforma per allotjar-ne el contingut.

A més dels recursos, és essencial pensar com fer que l’espot quedi gravat a la memòria de l’audiència. Per aconseguir-ho, es poden crear espots impactants que connectin emocionalment. Aquests solen comptar amb elements auditius i visuals comprensibles, amb un missatge persuasiu.

Ara que coneixes el pas a pas per crear un bon espot publicitari, a continuació, et presento algunes recomanacions per fer-los més atractius.

Triar la música adequada

Seleccionar el to musical correcte coherent amb el producte o servei és crucial. Evitar triar cançons populars només per gust, prioritzant la coherència amb allò que es presenta de l’empresa.

Esmentar el nom de la marca

Evitar la repetició excessiva del nom de la marca és clau. Incloure’l en el moment oportú és essencial, per la qual cosa dissenyar un guió acurat esdevé fonamental.

Transmetre un missatge positiu

Finalment, associar el nom de la marca a un missatge positiu enforteix la connexió amb el públic. Transmetre emocions i valors positius és essencial perquè l’audiència estigui receptiva i s’identifiqui amb el missatge.