0
caes
La cistella està buida

Avís legal i política de privacitat

Avís legal i política de privacitat

Dades de l’empresa

En compliment de larticle 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació sexposen les dades identificatives de lempresa.

Marc Obiols Villar
Domicili social:
C/ Bisbe Iglesias Navarri, 4 · 3r
25700 La Seu d’Urgell (Lleida)
45637116X

L’accés al lloc web www.obisualmedia.com de Marc Obiols (d’ara endavant ObisualMedia) implica l’acceptació de totes les condicions següents:

Propietat intel·lectual

Els continguts daquest lloc web, textos, imatges, material audiovisual, etc. així com el disseny gràfic i el codi font estan protegits per la legislació espanyola sobre els drets de propietat intel·lectual i industrial a favor d’ObisualMedia. Per tant, queda totalment prohibida la seva reproducció, distribució o comunicació pública, total o parcial, sense l’autorització expressa d’ObisualMedia.

Contingut de la Web

ObisualMedia no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts de la nostra pàgina web, sent exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o els utilitza.

Actualització i modificació de la pàgina web

ObisualMedia es reserva el dret a modificar o eliminar, sense previ avís, tant la informació continguda al seu lloc web, així com la seva configuració i presentació, sense assumir cap responsabilitat per això.

Indicacions sobre aspectes tècnics

ObisualMedia no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o fallades als equips informàtics que es produeixin durant la connexió a la xarxa d’Internet, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control d’ObisualMedia.

També quedem exonerats de tota responsabilitat davant de possibles danys o perjudicis que pugui patir l’usuari a conseqüència d’errors, defectes o omissions en la informació que facilitem quan procedeixi de fonts alienes a nosaltres.

Política de Privacitat i Protecció de Dades (L.O.P.D.)

ObisualMedia posa en coneixement dels usuaris d’aquest lloc web, que podrà crear un arxiu automatitzat amb les dades personals que siguin posades en coneixement del referit titular, com a conseqüència de la utilització de la present Web i a causa d’enviaments al correu electrònic info@obisualmedia .com que apareix com a contacte o bé sobre aquells recollits a través del nostre formulari de contacte, en estricte compliment amb allò preceptuat per la legislació en matèria de protecció de dades.